update

Tänkte skriva om helgen som vart då....Fredag vart coollugn sen på Lördagen var det ju som sagt premiär på revyn som då också innebär premiärfest och den visade sig vara som en teaterfest ska vara. Det började på Ådala med lite mat sen efter det så vart det mer pilsner och lite gitarr å sång med ett helt gäng..skojsigt värre. Sen så började folket droppa av men inte jag,thomas,anders,jennie,mattias och sandra vi höll ut vi. Runt klockan 05.00 skulle vi gå hem men då kom Wahlman hem precis när vi gick förbi där han bor så då klev vi in där och tog en pilsner innan vi fortsatte hemåt var hemma 06.00 najs det :) sen ringer Vikke och väcker klockan 11.45 å frågar vart Tobbe sov inatt av någon anledning...så söndag var väl ganska seg men det är som det ska vara :)

SEE YA

PREMIÄR

Idag så är det ju premiär på revyn jag jobbar på och då blir det ju som vanligt PREMIÄRFEST. Blir förhoppningsvis riktigt kul men det brukar teaterfester vara :D.

Intensiv vecka!!

Det är ju det nu på revyn där man är med Krister å rattar lite ljud å donar...men det är kul det också :). Genrep på Torsdag klockan 18.00 eller 19.00..så kom å kolla vettja :)

13/3

Idag så blir det konsert...Ulf Lundell för tredje gången hoppas på bra drag :)..sen efter det så blir det utgång med ett gäng trevlans. Sen har man ju revyrep imorgon klockan 11.00 så det blir säkert kul :)...aja ha riktigt trevlig helg det ska jag iaf.                                       
                                                                                              Puss hejs

Lördag

Hellu..idag så blir det ju GIG på Mobygården med Danne,Ewa,Thomas och farsan..eller som vi heter just idag FLASHBACK
Det ska bli riktigt jävla kul får jag hoppas..mycket drag å sånt på folket som är där ska det vara hoppas jag :)..Så man är ju lite sugen på att komma igång snart men det är ju bara 12 timmar kvar :)...skriver säkert mer imorgon hur det gick.

OVER AND OUT

RSS 2.0